Brunchová jízda v restauraci The Artisan pokračuje!

Delikatesy jako lesní ovoce, divoké bylinky, houby, sýry, mák či všemi milovaná klasika v podání řízků a hotdogů– to jsou tematicky laděné brunchev restauraciThe Artisan pražského hotelu Marriott. Na milovníky gurmánských zážitků čeká široká nabídka kvalitních lokálních surovin, včetně sezónní zeleniny z domácí produkce, sýrů z Krasolesí a mnoho dalšího.

„Tematické brunche se od svého uvedení těší velkému úspěchu. Odrážejí naši snahu nabízet pokrmy z čerstvých sezónních surovin. V létě jsme se zaměřili na chřest, jahody nebo náš domácí med od včel, které chováme na střeše hotelu. Koncem léta a začátkem podzimu se budeme věnovat divokým bylinkám, rajčatům z naší zahrádky, houbám, uzeným rybám a máku od našich osvědčených dodavatelů.,“řekl David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan a dodal: „Naše brunche rovněž reflektují filozofii celé restaurace, která se opírá o tři hlavní pilíře – sezónnost, lokálnost a udržitelnost.

Lokálnost a sezónnost surovin jsou pro nás zásadní, a proto dlouhodobě spolupracujeme s místními farmáři, abychom hostům poskytli prvotřídní kulinářský zážitek, aniž bychom zapomněli na šetrný přístup k životnímu prostředí.“

Horké letní srpnové dny nabídnou vítané osvěžení v podobě domácích zmrzlin a sorbetů (4.srpna) a rajčat z vlastní zahrádky (11.srpna). Brunche z druhé půlky srpna budou připomínat bezstarostné letní procházky s lesním ovocem (18.srpna) a divokými bylinkami (25.srpna). Zářijové brunche se zaměří na sýry z Krasolesí (1. září), netradičního využití máku (8. září), pražskou šunku (15.září) a uzené ryby a maso (22.září). Poslední zářijový víkend se již ponese v podzimním duchus širokou nabídkou pokrmů s houbami (29.září).První říjnová polovina nabídne to nejlepší z oblíbené klasiky – hotdogy (6. října) a řízky (13.října). Druhá půlka měsíce se bude věnovat oblíbené podzimní oranžové klasice – dýním. Na jednotlivé brunche jsou zváni rovněž přímo farmáři, kteří hostům přiblíží příběhsvých surovin.

Hosté se mohou těšit na rodinné brunche v restauraci The Artisan každou neděli vždy od 12:30 hodin.