Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, provozující čtrnáct hotelů a šest restaurací v pěti českých destinacích, představuje lákavou letní novinku. Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague, umístěný na střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí, nyní nabízí hostům grilované speciality, které vysoko nad Prahou připravuje tým kuchařů pod vedením zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera. S kapacitou 70 míst k sezení a dalších 70 míst ke stání je Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague ideálním místem pro relaxaci, oslavy nebo setkání s přáteli. Hosté si mohou vychutnat nádherný 360° panoramatický výhled na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a celé panorama Prahy.
V novém BBQ gril menu najdete např.Rib Eyesteak z chovu z Jižní Ameriky, hamburger z irského vyzrálého hovězího nebo telecí Maminha z Holštýnského skotu, aletaké speciality ze surovin od lokálních českých dodavatelů, jako je hovězí a vepřové maso z ekofarmy Františka Berky z Tanvaldu, nebo kuřecí maso z rodinné eko farmy Zelené údolí Heřmanov na Vysočině. V nabídce jsou také grilované mořské plody, krevety, norský losos a sýry. Kromě BBQ gril menu mohou hosté Sky Baru ochutnat také variace masových a vegetariánských tapas talířků ze sesterské restaurace Talíř, která kombinuje tapas styl servírování s tradiční českou kuchyní. V nabídce Sky Baru nechybí ani sladká tečka v podobě sezónního ovocného cheesecaku nebo sorbetu.
„Pokud neprší,Sky Bar je otevřen každý den, spodní část od 12:00 do 23:00 hodin a horní Sky Bar od 15:00 až do 2:00 hodin. K obědu a po celý den až do 22:00 hodin podáváme grilované speciality a variace tapas. Ve večerních hodinách na hosty čekají živá hudební vystoupení DJs či menších kapel, které vytvářejí úžasnou atmosféru a dodávají terasám energii,“ říká Lukáš Pytloun, generální ředitel sítě PYTLOUN HOTELS, a dodává: „Hosté si mohou po celý den užít prvotřídní gastronomii a signature letní drinky od zkušených barmanů s dechberoucím výhledem na naše překrásné hlavní město.“
S rozlohou až 150 metrů čtverečních nabízí Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague celoročně exkluzivní venkovní prostředí v lounge stylu. Hosté si zde mohou vychutnat moderní kuchyni připravovanou týmem kuchařů pod vedením šéfkuchaře Denise Wágnera. Školený tým barmanů připravuje unikátní signature koktejly. Tento exkluzivní prostor je také dostupný pro soukromé nebo firemní akce, tiskové konference, produktová představení, přednášky, filmové projekce, svatby, zásnuby či romantické privátní večery s živou hudbou, to vše s nezapomenutelným 360° výhledem na Prahu.
Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague se nachází na střeše a střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague *****, umístěného na Václavském náměstí 16 v historickém Domě U Zlaté pšenice z roku 1926, jedné z prvních staveb v Praze využívající železobetonovou konstrukci.
BBQ gril menuPytloun Sky Bar & Restaurant Prague:
Hovězí maso
- Rib Eye steak z chovu z Jižní Ameriky 300 g – 695 Kč
- Pytloun hamburger z irského vyzrálého hovězího 200 g – 450 Kč
- Telecí Maminha z Holštýnského skotu 200 g – 420 Kč
Vepřové maso
- Vepřový steak Tenderloin z Eko farmy Tanvald 300 g – 360 Kč
Kuřecí maso
- Kuřecí stehenní steak od našeho farmáře 250 g – 290 Kč
Ryby & mořské plody
- Grilované krevety marinované v chilli a zázvoru 6 ks – 470 Kč
- Grilovaný steak z norského lososa v citronovém oleji 200 g – 480 Kč
Sýry
- Kyperský grilovaný sýr Halloumi 120 g – 190 Kč
- Sýr s bílou plísní na povrchu 120 g – 170 Kč
Saláty
- Bramborový vídeňský salát – 70 Kč
- Coleslaw salátek z bílého zelí a mrkve – 70 Kč
- Míchaný zeleninový salát s vinaigrette – 80 Kč
Přílohy
- Pečené brambory – 50 Kč
- Grilovaná kukuřice – 80 Kč
- Grilovaná zelenina – 75 Kč
- Grilované žampiony plněné sýrem Gorgonzola – 145 Kč
Variace talířků
- Mix tapas talířků – 500 Kč
- Mix vegetariánských tapas talířků – 500 Kč
- Mix tapas talířků pro dvě osoby – 990 Kč
Dezerty
- Cheesecake s ovocem dle sezónní nabídky –150 Kč
- Sorbet dle denní nabídky 2 kopečky –100 Kč