Babiččina zahrada zve na zimní tematické týdny plné chutí a tradic

Restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích přichází s jedinečnou gastronomickou nabídkou na zimu 2025. Každý měsíc bude patřit kuchyním babiček z různých koutů Evropy. Hosté se mohou těšit na autentické pokrmy, které hřejí nejen na těle, ale i na duši. 

Od 18. ledna 2025 se uskuteční první tematický týden s názvem Kuchyň italských babiček. Menu nabídne vittellotonato, rybí polévku, pomalu dušeného divočáka v červeném víně s polentou a černým lanýžem a na závěr tiramisu. 

22. února 2025 začínají týdenní tradiční zabijačkové hody, kde si hosté pochutnají na zabijačkových specialitách v plné parádě. 

Další tematický týden začne 8. března 2025, kdy se o slovo hlásí Kuchyň francouzských babiček a bude se podávat cibulačka, terrine s ohaňkou a jazykem, dušené jehněčí na červeném víně a cremebrulee. 

Zimní sezónu zakončí 22. března 2025 Kuchyň rakouských babiček s menu, které zahrnuje tafelspitz, sulc z králíka, telecí řízek na celý talíř a jablečný koláč. 

„Naší inspirací jsou tradiční recepty, které se předávají z generace na generaci. Věříme, že naše zimní tematické týdny přinesou hostům kousek domova a nezapomenutelných chutí,“ říká majitel restaurace YurijKolesnik. 

Rezervace jsou již otevřeny. Kapacita je omezená, proto doporučujeme zájemcům si své místo rezervovat co nejdříve.