Kde se dobře najíst Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 20 a 21 června na Rašínově nábřeží. Zobrazit celý příspěvek V Pytloun Restaurants rozehraje v květnu hlavní roli král jarní kuchyně – zelený a bílý chřest Designová restaurace Talíř na Václavském náměstí, romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice, oceněná liberecká restaurace Zlatý kohout zařazená do prestižního průvodce Gault & Millau. Zobrazit celý příspěvek Babiččina zahrada vítá jaro s novým menu a otevřenou zahradou Restaurace Babiččina zahrada, známá svou láskou k tradici, kvalitním surovinám a poctivé české kuchyni, přichází s novým sezónním menu. Zobrazit celý příspěvek Novinka v restauraci Červený Jelen: Víkendové obědy – společné chvíle u výtečného jídla! Oblíbená pražská restaurace Červený Jelen od 22. března rozšiřuje nabídku o Víkendové obědy. Speciální menu se bude podávat každou sobotu a neděli do 17 hodin. Zobrazit celý příspěvek Gastrotip: Autentická italská pasta v Rossopomodoro v centru Prahy Těstoviny neboli pasta jsou ikonou italské kuchyně, symbolem pohostinnosti a radosti ze společného stolování. Zobrazit celý příspěvek Vinařství sv. Barbora: Tradice, vášeň a jedinečná vína z Moravské Sahary V srdci Slovácka, v obci Ratíškovice, kde se snoubí vinařská a hornická historie, vzniklo Vinařství sv. Zobrazit celý příspěvek Stránka 1 ze 1412345Další ›Poslední »