Kde se dobře najíst Vánoční balíčky plné československých chutí z Bistra U Býka Stylová vánoční krabice vrchovatě zaplněná nejrůznějšími uzeninami, rybími výrobky, paštikami a dalšími specialitami… Tenhle jedlý dárek z československého Bistra U Býka pod stromečkem zaručeně potěší. Zobrazit celý příspěvek Vánoční atmosféra na palubě Emirates Cestující letecké společnosti Emirates se během prosince mohou těšit na tradiční sváteční pokrmy a lahůdky servírované na palubě i v mezinárodních salóncích. Zobrazit celý příspěvek U Prince najdete nejlepší svařák a žhavou novinku Hot Aperol na Staroměstském náměstí Staroměstské náměstí, srdce pražských trhů, se opět stává místem, kde se mísí kouzlo zimy s jedinečnými gastronomickými zážitky. Zobrazit celý příspěvek Velkopopovický pivovar oslaví 150. výročí uvaření první várky prohlídkami a kvízem Ve středočeských Velkých Popovicích se pivo vaří bez přerušení už 150 let. Pivovar nechal postavit průmyslník František Ringhoffer II. Zobrazit celý příspěvek Červený Jelen představuje sezónní menu – nechybí v něm Wagyu steaky, zvěřina Restaurace Červený Jelen vznikla v místech, kde ještě před válkou sídlila Anglo-československá banka, i proto se hlavnímu patru Jelena říká Banka. Zobrazit celý příspěvek Podzimní husí hody v restauracích skupiny Pytloun Restaurants Čerstvě zrekonstruovaná a rozšířená restaurace Končina v malebném horském městečku Harrachov v Krkonoších, romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici Prahy. Zobrazit celý příspěvek Stránka 3 ze 14‹ Předchozí1234567Další ›Poslední »