Kde se dobře najíst Unikátní Babiččina zahrada Nejkrásnější restaurační zahrada v České republice má své jméno a je jím Babiččina zahrada. Toto stavení v Průhonicích u Prahy překonalo již milník deseti let. Zobrazit celý příspěvek Nefiltrovaný ležák nově ve stálé nabídce Hospody Na Spilce Hospoda Na Spilce slaví dva roky od znovuotevření po kompletní rekonstrukci. Dárkem pro všechny hosty je rozšíření stálé nabídky o nefiltrovaný ležák Pilsner Urquell, který bývá v hospodách dostupný pouze v říjnu u příležitosti výročí uvaření první várky plzeňského piva. Zobrazit celý příspěvek Brunchová jízda v restauraci The Artisan pokračuje! Delikatesy jako lesní ovoce, divoké bylinky, houby, sýry, mák či všemi milovaná klasika v podání řízků a hotdogů– to jsou tematicky laděné brunchev restauraciThe Artisan pražského hotelu Marriott. Zobrazit celý příspěvek Jde to i bez masa. V Tritonu frčí vegetariánské menu. Svět vegetariánů již dávno nepatří na druhou kolej. Naopak. Špičkové pražské podniky připravují kreativní bezmasé pokrmy, na nichž si pochutnají i ti, kteří maso ze svého jídelníčku dosud nevyškrtli. Zobrazit celý příspěvek Nová restaurace Chateau Dobříš láká na mezinárodní kuchyni a gurmánské zážitky V areálu zámku Dobříš se po kompletní rekonstrukci otevřela restaurace Chateau Dobříš. Za významného přispění majitelů zámku, rodiny Colloredo-Mannsfeld, s novým provozovatelem, v novém designu a jedinečným menu, které nabízí nevšední zážitky a chutě. Zobrazit celý příspěvek Tradiční Francouzský trh se vrací na pražskou Kampu Oblíbený a také nejstarší food festival v Praze, Francouzský trh, se po krátké pauze vrací na náměstí pražské Kampy, kde se letos uskuteční již 17. Zobrazit celý příspěvek Stránka 5 ze 14‹ Předchozí123456789Další ›Poslední »