14.11.2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální 6tichodové menu, které každého přenese daleko za hranice, je nekonvenčně nekombinovatelné. Současně během večera zazní klavírní doprovod a nebude chybět vytříbené vinné párování.
Menu začíná Amouse Bouchev podobě knedlíčku, mušle a lanýže. Poté následuje La Lot Leaf neboli krevety „GamberroRosso“ s karamelem. King Fish je kranas, kokos, zelené čili a limetové listy. Úžasná kombinace, která zůstane dlouho v gurmánských vzpomínkách. Dalším chodem je Samon neboli losos s řepou, kaviárem, kešu „nahm-jihm“. Co takhle Charred Octopus? Tom Kha s rajčatovým pyré a kardamomem dodá večeru ten správný říz. Cripsy Pork Belly v podání Grega obnáší uzený lilek, ananasové carpaccio, karamel a chips. Duck takříkajíc kachna s espumou z červeného kari, liči a křupavé rýže je zlatou hlavní tečkou. Poté už jen následuje sladký závěr. Greg své menu končí Thai Basil Ice Cream. Tento ledový podklad doplňuje pražený kokos, thajská bazalka a kokosový pudink.